Punkalaitumella toiseksi ahkerimpia talviliikkujia

Uutiset

Kampanjan ylivoimaisesti eniten kirjatuin laji oli hiihto.

Hiihto

Hiihtäjiä. Kuva: Pixabay

Talviliikkuja-kampanja on päättynyt.

Pienten kuntien sarjassa Punkalaidun tuli toiseksi. Suorituksia kertyi yhteensä 29 861 kilometriä eli 11,12 kilometriä per asukas.

Keskikokoisten kuntien sarjassa Säkylä oli neljäs. Kirjauksia tuli kaikkiaan 6 620 kilometriä eli 1,02 kilometriä asukasta kohti. Huittinen tuli seitsemänneksi. Suorituksia oli 5 894 kilometriä eli 0,60 per asukas. Kokemäki oli kahdeksas. Yhteensä kertyi 2 370 kilometriä, mikä asukasta kohti on 0,34 kilometriä.

"Välillä lauhtunut keli ja siitä johtunut huono lumitilanne näkyi esimerkiksi luistelussa, retkiluistelussa ja lumikenkäilyssä, sekä tietenkin myös kokonaistuloksessa", sanoo LiikUn terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Hiihto oli ylivoimaisesti eniten kirjatuin laji. Sen jälkeen tulivat kävely ja talvipyöräily. Myös potkukelkkailu oli saanut paljon kilometrejä.

Suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilisovelluksella. Liikuntakortteja ja kirjausvihkoja oli käytössä joillakin paikkakunnilla. Kaikkiaan kilometrejä kertyi 321 147.

Kampanjan järjestivät yhteistyössä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu sekä osallistuneet kunnat ja kaupungit.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat