Cross country -kausi vauhtiin Kokemäellä – Katso parhaat palat reitiltä!

Uutiset

Järjestäjät ovat paiskineet lujasti töitä reitillä.

Järilä

Järilä. Kuva: Ari Peippo
Videolla parhaat palat reitiltä.

Kokemäen Järilässä pyörähtää lauantaina käyntiin motocrossia ja enduroa yhdistelevän cross countryn kilpailukausi. Järjestäjät ovat paiskineet lujasti töitä reitin saattamiseksi kesärenkailla ajettavaan kuntoon.

A- ja B-luokkien SM-osakilpailun lisäksi naiset taistelevat SM-pisteistä. Alle 20-vuotiaat kuljettajat sekä 40-, 50- ja 60-vuotiaat veteraanit käynnistävät Suomen Cup -sarjansa. Lisäksi kamppaillaan kansallisen menestyksen merkeissä luokissa nuoret, classic, kuntoluokka, matkaendurot ja C.

Järilän tunnusmerkkejä ovat pehmeä hiekkamaasto sekä useat ylä- ja alamäet, jotka luovat vahvasti omanlaisensa, reilusti korkeuseroja sisältävän profiilin. Reilun kymmenen kilometrin reitti ajetaan suurimmaksi osaksi päinvastaiseen suuntaan kuin viimeksi.

Kilpailua isännöivät Rauman Seudun Moottorikerho ja Karhuenduro.

SML Cross Country SM Järilä la 22.4. Järilänvuoren soramontuilla, Voitoistentie 234, Kokemäki. Lähdöt klo 9, 11 ja 14. Kahvio. Vapaa pääsy.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat