Irtisanottu talous- ja hallintojohtaja tuomittiin maksamaan Säkylän kunnalle 8 000 euroa

Uutiset

Käräjäoikeus antoi päätöksen.

Säkylän irtisanottu talous- ja hallintojohtaja joutuu maksamaan kunnalle korvauksia oikeudenkäyntikuluista. Summa on 8 000 euroa.

Irtisanottu talous- ja hallintojohtaja vaati käräjäoikeudessa kunnalta yhteistoimintalakiin vedoten 35 590 euron hyvitystä ja oikeudenkäyntikulujen korvaamista. Käräjäoikeus hylkäsi kanteen.

Kunta oli tarjonnut viime syksynä sovinnoksi asiaan 1 500 euron hyvitystä ilmoitusvelvollisuuden laiminlyönnistä. Ehtona oli, että osapuolet vastaavat omista oikeudenkäyntikuluistaan. Kantaja ei tähän suostunut. Ilmoitusvelvollisuus koski neuvotteluesitystä työ- ja elinkeinotoimistolle.

Valtuusto päätti talous- ja hallintojohtajan irtisanomisesta runsas kaksi vuotta sitten. Perusteet olivat taloudelliset ja tuotannolliset. Tehtävät jaettiin uudelleen organisaatiouudistuksen yhteydessä.

Irtisanottu talous- ja hallintojohtaja valitti päätöksestä hallinto-oikeuteen. Hallinto-oikeus hylkäsi valituksen. Korkein hallinto-oikeus ei antanut valituslupaa.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat