Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Janne Prihti Miko Bergbomin tilalle Sastamalan kaupunginhallitukseen

Uutiset

Valtuustoon nousi Aulis Kulmala.

Janne Prihti

Janne Prihti (ps.) sinisessä paidassa. Kuva: Sastamalan kaupungin livelähetys

Sastamalassa valtuuston ja kaupunginhallituksen kokoonpanot muuttuvat.

Kansanedustajaksi valittu perussuomalaisten Miko Bergbom pyysi eroa luottamustehtävistään. Hänen paikalleen valtuustoon nousi Aulis Kulmala.

Valtuusto valitsi puheenjohtajistonsa ja kaupunginhallituksen jäljellä olevaksi vaalikauden puolikkaaksi eli kahdeksi vuodeksi. Muutokset astuvat voimaan kesäkuun alusta.

Kaupunginhallituksessa aloittaa Miko Bergomin tilalla Janne Prihti (ps.). Muutoin kokoonpano pysyi ennallaan. Puheenjohtajana jatkaa Pertti Hakanen (kesk.), ensimmäisenä varapuheenjohtajana Jenni Jokinen (sd.) ja toisena varapuheenjohtajana Kari Kaaja (kok.). Jäseniä ovat edelleen Antti-Matti Mattila (kesk.), Jarkko Mäkipää (sd.), Wilhelm von Nandelstadh (r.), Päivi Pelttari (kok.), Pirjo Raunio (kd.), Leena Saarela (vas.) ja Maire Villo (ps.).

Valtuuston puheenjohtajana jatkaa Jari Andersson (kok.), ensimmäisenä varapuheenjohtajana Antti Lepisto (vihr.) ja toisena varapuheenjohtajana Mikko Rauva (kok.).

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: