Wilhelmiina Saarijärvelle hopeaa ammattitaidon EM-kilpailussa: "Kiinnostaa itsensä haastaminen ja kehittäminen"

Uutiset

Opiskellut Vammalan ammattikoulussa.

Wilhelmiina Saarijärvi, Hermanni Huuskonen

Wilhelmiina Saarijärvi ja Hermanni Huuskonen. Kuva: Laura Luomalehto / Skills Finland

Saskyssa opiskellut Wilhelmiina Saarijärvi otti hopeaa ammattitaidon EM-kilpailuissa Puolassa. Laji on landscape gardening eli vapaasti suomennettuna maisemanhoito.

Kiviasentajana työskentelevä Wilhelmiina Saarijärvi on opiskellut Vammalan ammattikoulussa kivirakentajaksi ja suorittanut kivialan ammattitutkinnon asennuksen osaamisalan. Hänellä on myös aiempi puutarhurin tutkinto.

"Kilpailemisessa kiinnostaa itsensä haastaminen ja kehittäminen. Kilpailuista saa hyvää elämänkokemusta", sanoo Wilhelmiina Saarijärvi. "Lajissani on parasta käsillä tekeminen. Lisäksi pidän alan monipuolisuudesta, jokainen päivä on erilainen", hän kertoo.

Taitaja-kilpailussa Wilhelmiina Saarijärvi on voittanut kultaa vuonna 2019. Samana vuonna hän osallistui WorldSkills-kilpailuun saavuttaen Medallion for Excellencen keskitasoa paremmasta suorituksesta.

Wilhelmiina Saarijärven parina EM-kilpailuissa kilpaili Hermanni Huuskonen Savon ammattiopistosta.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat