Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Puuskatuuli voi aiheuttaa vahinkoja ja hankaloittaa liikennettä

Uutiset

Katso ajantasaiset varoitukset.

Synkkiä pilviä, myrsky

Myrsky.

Lounaistuuli yltyy kovaksi keskiviikkona. Vahinkoja saattaa aiheutua.

Ilmatieteen laitos varoittaa Pirkanmaalla vaarallisen voimakkaasta lounaistuulesta, jonka nopeus puuskissa voi olla 20 m/s. Puiden kaatuminen ja sähkökatkot ovat mahdollisia. Satakunnassa varoitetaan maltillisemmin voimakkaasta lounaistuulesta, joka puuskissa voi puhaltaa 15 m/s.

"Tilanteeseen kannattaa varautua esimerkiksi ottamalla irtaimistoa talteen pihalta", sanoo Ilmatieteen laitoksen meteorologi Heikki Sinisalo. Liikenteessäkin sääolot on aiheellista huomioida. "Puuskittainen sivutuuli riepottelee autoa helposti", muistuttaa liikennekeskuspäällikkö Sanna Piilinen Fintrafficilta. Ajonopeuksia on syytä laskea ja pitää turvavälit pitkinä.

Varoituksia päivitetään jatkuvasti. Ajantasaiset tiedot voi tarkastaa tästä.

· · · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: