Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 9.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Työllisyysalueelle toimipisteet Huittisiin ja Säkylään

Uutiset

Kunnille ja kaupungeille tulee merkittäviä uusia tehtäviä.

Huittisten kaupunginvirasto

Huittisten kaupunginvirasto.

Huittinen ja Säkylä ovat mukana perustettavassa Etelä-Satakunnan työllisyysalueessa. Toiminnan on määrä alkaa vuoden 2025 alussa.

Vastuukuntana toimii Rauma. Mukana ovat myös Eura ja Eurajoki.

"Etelä-Satakunnan työllisyysalueella uudistuksen valmistelu on sujunut erittäin hyvin", sanoo Huittisten kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peippo. "Uudistuksen myötä kunnan järjestämisvastuulla ovat niin työllisyys- , koulutus- kuin elinkeinopalvelut. Tiiviimpi yhteistyö alueella ja vahvat lähipalvelut tulevat tukemaan nopeamman työllistymisen ja osaavan työvoiman saatavuuden tavoitetta", hän jatkaa.

Kunnille ja kaupungeille tulee merkittäviä uusia tehtäviä työvoimapalveluiden järjestämisvastuun siirron myötä. Samalla valtion nykyistä henkilöstöä siirtyy kuntien palvelukseen liikkeenluovutuksella. Etelä-Satakunnan työllisyysalue ottaa vastaan henkilöstöä noin 57 henkilötyövuoden verran.

Työllisyysalueen toimipisteitä sijoitetaan jokaiseen työllisyysalueen kuntaan. Päätoimipaikka tulee toimimaan nykyinen Satakunnan TE-toimiston toimipiste Raumalla Aittakarinkadulla.

Valtion odotetaan hyväksyvän työllisyysalueen talven aikana.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: