Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Maanantai 4.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Säkylän vihaisilta miehiltä virallinen tietopyyntö hyvinvointialueelle: "On kieltäytynyt ja kieltänyt näitä luovuttamasta"

Uutiset

Vastausta kunta odottaa lain määräämällä tavalla.

Säkylä

Säkylän kunnanjohtaja Teijo Mäenpää, kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Huitu (kok.), valtuuston puheenjohtaja Kari Simula (kesk.) ja yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Juuso Perkola.

Satakunnan hyvinvointialue on saanut Säkylän kunnalta julkisuuslain mukaisen tietopyynnön. Aiheena ovat Säkylän sote-keskuksen avoterveydenhuollon ja hammashoidon asiakasmäärät.

Virallisen lähestymisen taustalla on perusteltu syy. "Hyvinvointialue on kieltäytynyt ja kieltänyt näitä luovuttamasta ja palveluverkkoselvityksessä niitä ei ole huomioitu lainkaan", sanoo kunnanjohtaja Teijo Mäenpää. Tietoja odotetaan lain määräämällä tavalla viimeistään joulukuun alkuun mennessä.

Kunnanjohtajan kanssa tietopyyntöä olivat laatimassa kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Huitu (kok.), valtuuston puheenjohtaja Kari Simula (kesk.) ja Säkylän Yrittäjien puheenjohtaja Juuso Perkola.

·

Jätä kommentti

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: