Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Keskiviikko 26.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Lapsilla ja nuorilla vaikeuksia päästä psykiatriseen hoitoon sekä mielenterveys- ja päihdepalveluihin Pirkanmaalla: Selvitysryhmä etsii ratkaisuja

Uutiset

Ylikuormitusta on kaikissa yksiköissä neuvoloista sairaaloihin.

Sirpa Rainesalo

Vastaava johtajaylilääkäri Sirpa Rainesalo.

Pirkanmaalla lasten ja nuorten psykiatrisen hoidon sekä mielenterveys- tai päihdepalvelujen tarve on viime vuosina kasvanut. Asiaan liittyen kaikissa yksiköissä neuvoloista sairaaloihin on ylikuormitusta.

Ongelmia selvittämään ja ratkaisemaan on nimetty selvitystyöryhmä. Kokoonpanon puheenjohtajana toimii vastaava johtajaylilääkäri Sirpa Rainesalo.

Selvitystyöryhmä laatii kevään aikana ehdotuksensa tavoitteista ja tarvittavista toimenpiteistä. Muutokset otetaan käyttöön syksystä alkaen.

"Ensisijaisesti keskitymme toimintaan ja palveluihin, mutta tarvittaessa voimme tehdä myös hallinnon ja palvelujärjestelmän rakenteiden arviointia", kertoo Sirpa Rainesalo.

Selvitystyöryhmä koostuu palveluja tarjoavien yksiköiden päälliköistä ja henkilöstön näkemyksiä selvitetään kyselyllä.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: