Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Torimaksut nousivat Sastamalassa

Uutiset

Perusteluna yleinen kustannusten nousu ja kunnostetut fasiliteetit.

Vammalan tori

Vammalan tori.

Sastamalassa kaupunki on korottanut paikkamaksuja Vammalan ja Kiikoisten toreilla. Perusteluna on yleinen kustannusten nousu ja kunnostetut fasiliteetit.

Vammalan torilla erilaisten neljännesvuosipaikkojen hinta on jatkossa 100 euroa, kun aiempi oli 80 euroa. Kertapaikasta veloitetaan 10 euroa entisen 8 euron sijaan. Penkkipaikka säilyy maksuttomana. Tilapäissähkö maksaa 7 euroa päivä, korotusta on euro.

Toriaikojen ulkopuolella saa sovitusti myydä muun muassa ruokaa. Nämä myyntipaikat sovitaan erikseen viranhaltijapäätöksellä. Vuokra on 50 euroa per viikko ja siihen sisältyy sähkö.

Vuonna 2022 maksuista kertyi noin 7 500 euroa. Viime vuonna taksoja ei peritty.

Kiikoisten torilla esimerkiksi myyntikojun kooltaan 3 metriä x 3 metriä kertapaikka maksaa 12 euroa. Hintaan sisältyy sähkö. Entinen taksa oli 10 euroa.

Toripaikat ovat maksullisia huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Talvikauden ne ovat maksuttomia. Sähkön käytöstä peritään taksan mukainen korvaus, paitsi myyjiltä, joilla on käytössä ainoastaan maksupääte.

Vammalan toripuiston esiintymislavaa voi varata torivalvojalta veloituksetta heinäkuusta alkaen.

Maksuista päätti tekninen lautakunta.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: