Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Perjantai 14.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Taikayöntien kehittämistä jatkaa oma yhdistys

Uutiset

Perustamiskokouksessa oli mukana runsas joukko matkailuyrittäjiä ja yhdistyksiä.

Taikayöntie ry

Taikayöntie ry:n perustamiskokous pidettiin Punkalaitumen kunnantalolla.

Huittisista Punkalaitumen kautta Urjalaan kulkevalle Taikayöntielle on perustettu oma yhdistys. Sen tehtäviin kuuluvat matkailureitin kehittäminen, markkinointi ja alueen matkailutoimijoiden verkoston ylläpito.

Punkalaitumella pidetyssä perustamiskokouksessa oli mukana runsas joukko matkailuyrittäjiä ja yhdistyksiä. Matkailutoimijat kokevat Taikayöntien matkailureitin kehittämisen sekä toimijoiden yhteistyön tärkeäksi.

"On mahtavaa huomata, että hankkeessa tehdylle työlle löytyy osaava jatkaja. Kapulan voi hyvissä mielin ojentaa yhdistykselle", iloitsee Taikayöntien Lumo -hankkeen projektipäällikkö Niina Aalto. Satakunnan ammattikorkeakoulun Matkailun kehittämiskeskuksen hallinnoima hanke on päättymässä kesän aikana.

Leader Joutsenten reitin palkitsemassa hankkeessa Taikayöntie-matkailutielle on muun muassa luotu uusi, raikas visuaalinen ilme ja verkkosivut, lisätty alueen tunnettuutta sekä järjestetty yhteisöllisiä tapahtumia.

Taikayöntie ry:n toiminnanjohtajaksi valittiin huittislainen matkaopas Aulikki Kuisma. "Kiitän omasta puolestani erinomaisesta työstä, jota alueella on tehty. Olen iloinen, että hankkeen tekemälle työlle saadaan jatkoa ja olen päässyt mukaan tekemään kehittämistyötä", hän kiittelee.

Yhdistyksen hallituksen jäseniksi seuraavaksi vuodeksi valittiin Punkalaitumelta matkailuyrittäjä Sakari Pärssinen ja kunnanjohtaja Tuija Ojala, Urjalasta matkaopas, sivistysjohtaja Juha Salo ja Nuutajärven Lasikylän liiketoimintajohtaja Mika Liesivesi sekä Huittisista matkaoppaat Tarja Eklöf ja Aulikki Kuisma. Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin perustamiskokouksen yhteydessä.

Taikayöntien alueen matkailua tullaan viemään eteenpäin yhdessä Huittisten, Punkalaitumen ja Urjalan matkailutoimijoiden kesken.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: