Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Uudet yt-neuvottelut edessä Pirkanmaan hyvinvointialueella: Työpisteitä lakkautetaan – Potkut mahdolliset, jos työntekijä kieltäytyy muutoksista

Uutiset

Palveluverkon muutosten edetessä toimipaikat ovat vähentymässä.

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue.

Pirkanmaalla aluehallitukselle esitetään yhteistoimintaneuvottelujen käynnistämistä. Taustalla erityisesti ovat toimintojen uudelleenorganisoinnit ja palveluverkkouudistuksen toimeenpanoa koskevat henkilöstövaikutukset.

Yhteistoimintamenettelyn kohteena on arviolta enintään 6 820 henkilöä. Asiakaspinnassa toimivan henkilöstön vähentämiset jäävät määrältään vähäiseksi, koska tavoitteena on myös ostopalvelujen karsiminen.

Palveluverkon muutosten edetessä toimipaikat ovat vähentymässä. Työpisteen lakkauttamiset voivat johtaa irtisanomisiin, jos muutosten piirissä olevat työntekijät kieltäytyvät muutoksista.

Tuotannollisista syistä ja toiminnan uudelleenorganisoinnin seurauksena henkilöstön määrä voi suunnitelmien mukaan vähentyä enintään viisitoista henkilötyövuotta.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: