Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sastamalassa vaalipäivänä kymmenen äänestyspaikkaa, oma kerrottu äänioikeusilmoituksessa

Uutiset

Europarlamenttivaalien vaalipäivä on sunnuntaina.

Vaalit, äänestys

Vaali. Kuva: Hanne Salonen / Eduskunta

Europarlamenttivaalien vaalipäivä on sunnuntaina. Vaalihuoneistot avautuvat aamuyhdeksältä.

Sastamalassa äänestyspaikkoja on kymmenen eri puolilla kaupunkia. Äänestysalueittain jaetut vaalihuoneistot ovat Vammalan lukiolla, Äetsän kirjastolla, Äetsän koululla, Muistolan koululla, Suodenniemen Urheilutalolla, Mouhijärven kirjastolla, Karkun koululla, Stormin koululla, Tyrväänkylän koululla ja Toukolan koululla.

Varsinaisena vaalipäivänä saa äänestää vain omassa äänestyspaikassa. Se on kerrottu äänioikeusilmoituksessa, joka on toimitettu joko postitse tai sähköisesti. Jos oma äänestyspaikka on esimerkiksi Tyrväänkylän koulu, ei äänestämässä voi käydä Äetsän kirjastossa.

Vaalihuoneistot sulkeutuvat iltakahdeksalta.

Europarlamenttivaaleissa äänestämisestä on ohjeita kaupungin kotisivuilla.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: