Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Lauantai 13.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sadevesien johtaminen jätevesiviemäriin loppuu Säkylässä: Tekninen lautakunta asetti määräajat

Uutiset

Vedet voidaan katkaista, jos muutostöitä ei tehdä.

Säkylä

Säkylä.

Säkylässä jätevesiviemäriin on havaittu tulevan paljon hulevesiä syöksytorvista ja pihojen sadevesikaivoista. Tällainen järjestely ei ole sallittu.

Tekninen lautakunta on antanut asiaan liittyvän kehotuksen. Hulevedet tulee johtaa esimerkiksi avomaastoon ja ojiin. Määräaika on neljä kuukautta, kun vesihuoltolaitoksen edustaja on havainnut jätevesiviemäriin yhdistetyn sadevesiviemärin. Ylipäätään kaikkien kiinteistöjen sadevedet tulee olla viimeistään ensi vuoden lokakuun lopussa johdettuna muualle kuin jätevesiviemäriin. Vesihuoltolaitos voi katkaista vedentulon kiinteistöön, jos määräaikojen jälkeen havaitaan tekemättömiä muutostöitä.

Säkylässä on löydetty myös padotuskorkeuden alapuolella olevia lattiakaivoja, joista viemärin tulviessa voi nousta jätevettä sisätiloihin. Tällaisesta vahingosta ovat vastuussa kiinteistöjen omistajat. Tekninen lautakunta kehottaa toteuttamaan tilanteen korjaavia järjestelmiä. Kiinteistöjen omistajien tulee varmistaa myös, että salaojien kautta eivät pääse ojavedet tai viemäröintivedet nousemaan rakennusten vierustoille ja edelleen sisälle.

Tekninen lautakunta oli asiassa yksimielinen.

·

Jätä kommentti

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: