MAINOS

Satakunnan Kansansoutu

Johtaja

Satakunnan Kansansoutu herätti ihmiset liikkeelle. Tutuksi tullut vesistöretki järjestettiin tänä vuonna jo viidennentoista kerran. Tämän vuosituhannen viimeinen soutu keräsi jälleen ennätysmäärän osanottajia. Soutajien määräksi ilmoitettiin 1700.

Jos sujuttelijoita oli paljon, niin oli myöskin katsojia. Pehulan Myllyahde täyttyi kello 11.00 autoista ja tyhjeni vasta, kun viimeisetkin soutajat olivat menneet Äetsän voimalaitoksen ohitse. Tällaista väkimäärää ei näe kunnassamme kuin korkeintaan kerran vuodessa.

Kokemäenjoen vesi oli ennätyksellisen alhaalla päivää ennen soudun alkua, mutta illan ja yön aikana satanut vesi pelasti järjestäjät pahimmalta. Soutu saatiinkin vietyä Poriin saakka hyvissä olosuhteissa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top