MAINOS

Kerrot satuja vain tuhkimojen

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Teresan kanssa saimme eräänä päivänä seurata mielenkiintoista spektaakkelia. Istuimme keittiön pöydän ääressä siemailemassa kahvia, kun takapihalta alkoi kuulua kova meteli. Kävelimme molemmat olohuoneeseen ja katsoimme ikkunasta ulos.

Takapihalla seisoi Tumma nainen. “Kerrot mehiläisten puuhista vaan, kuinka kukkaset maan, ne saa hullaantumaan, pikku suukkosillaan”, täti hoilotti. Laulu jatkui. Yllättäen takapihallemme saapui myös Aikuinen nainen. “Sillä voimaa itsestäni löysin, jotakin siitä sulta sain”, alkoi paikalle saapunut täti laulaa.

Kummatkin naiset hoilottivat takapihallamme myöhään iltaan. Lopulta, hieman ennen kello kymmenen uutislähetystä tädit paiskasivat kättä ja poistuivat paikalta. Ihmettelimme tapausta Teresan kanssa. Emme kuitenkaan keksineet sille luonnollista selitystä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top