MAINOS

Viimevuotinen lupaus ei pitänyt – Äetsä ei kutsunut kuntalaisia juhlimaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Kiikan ja Keikyän yhdistämisestä syntynyt Äetsän kunta täytti vuodenvaihteessa 20 vuotta. Kansalaispirskeet jäivät kuitenkin pitämättä.

Vuosi sitten Äetsän niukka linja herätti huomiota, kun kunta ei juhlistanut vuosituhannen vaihdetta edes ilotulituksella. Ainoaksi tapahtumaksi jäi millennium-julistuksen esittäminen virastotalolla. Pienten pirskeiden kummasteluun kunnan johto vastasi lupailemalla Äetsän 20-vuotissynttäreistä reilumpia kemuja. Merkkipäivän koitettua juhlat paljastuivat millennium-pippaloitakin laimeammiksi.

Vaikka kansalaisjuhla jäi pitämättä, kutsui Äetsän kunta työntekijät ja luottamushenkilöt viikonloppuna juhlistamaan merkkipäivää. Pirskeet pidettiin Kiikan nuorisotalolla. Juhliin kylläkin piti lähteä yksin, sillä työntekijöiden ja luottamushenkilöiden puolisoita ei oltu kutsuttu mukaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top