Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

RoPo haki Turusta kaksi pistettä

Uutiset

Roismalan Ponnistuksen naisten salibandyjoukkue matkusti viime lauantaina Turkuun. Päivän ohjelmassa oli kaksi peliä, ensimmäinen Hirvensalon Heittoa (HirvHe) ja toinen Kokemäen Palloa (KoPa) vastaan.

Vammalalaisten joukkueessa vallitsi pelaajakato, sillä alkanut hiihtoloma sekä kuumetauti olivat vähentäneet pelaajia. Rivistöstä puuttui muutama kova pelaaja ja se näkyi osittain pelissä.

Ensimmäiseen peliin joukkue latautui hyvin, sillä mielessä kaiveli viimekertainen tasapeli. HirvHe pelasi koko pelin vahvasti, mutta sai tehtyä ainoastaan yhden maalin. RoPolaisille tuli muutama erittäin paha nukahdus pelin aikana, josta vastustaja sakotti. Maalinteko kuitenkin jäi vain yritykseksi. RoPo puolestaan onnistui kaksi kertaa saamaan pallon vastustajan maaliin ja näin ollen pisteet lähtivät Vammalaan lukemin 1-2.

Toinen peli oli täysi sotku. Mikään ei onnistunut ja osa pelaajista alkoivat painamaan flunssan ensioireet. Alkupanostus oli kova, mutta toteutus heikompaa. RoPo teki kaksi maalia, vaikka paikkoja olisi ollut triplasti enemmän. Kokemäeltä saapunut vastustaja sai pallon maalivahdin selän taakse neljä kertaa. Pisteet lähtivät KoPan mukana lukemin 2-4.

Vammalan toinen joukkue Kopteri hävisi molemmat ottelunsa.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top