ILMOITUS

Hiihtolomalla rinteessä ja rippikoulussa

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän ja Vammalan koululaiset ovat päättyneellä viikolla viettäneet hiihtolomaa. Sää on suosinut myös lylyn lykintää. Esimerkiksi Aurajärven ulkoilureitin kehutulla ladulla onkin riittänyt vipinää.

Ellivuoren laskettelukeskuksessa viikko sitten alkanut hiihtolomasesonki jatkuu myös ensi viikolla. Rinteiden aukioloaikoja on hieman pidennetty. Suotuisien säiden ansiosta mäet ovat hyvässä kunnossa.

Osa äetsäläisistä koululaisista on viettänyt hiihtolomaa rippikoulussa. Keikyän seurakunnan rippikoulun talviryhmä kokoontui maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona. Hiihtolomalla vilskettä oli myös Kiikan uimahallissa. Äetsän liikuntatoimi järjesti uimakoulun, jossa oli ryhmät sekä uimataitoa hankkiville että taitomerkkejä suorittaville.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top