Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tangoa Harjavallassa

Uutiset

Seinäjoen tangomarkkinoiden esikarsintakiertue matkaa ympäri Suomea ja viime viikon keskiviikkona kiertue pysähtyi harjavaltalaisella hotelli Hiittenharjulla. Arki-illasta johtuen paikalla ei ollut kuin parikymmentä laulajaa.

Esikarsinnassa kilpailijoiden laulut videoidaan ja ne lähetetään eteenpäin Auraviihteen tuomareille, jotka valitsevat jatkoon pääsijät. Seitsemältä illalla aloitettiin laulaminen videolle. Esikarsintakiertueella kulkevat mukana Risto Nevala, Arto Nuotio sekä tänä vuonna Kirsi Ranto. Kyseiset artistit valitsivat illan aikana esiintyneistä kilpailijoista kymmenen illan finaaliin, joka järjestettiin kello 23.00.

Yhteensä yhdeksän kilpailijaa saapui paikalle Vammalan seudulta, kaikki Päivi Vahelan Laulukoulu Prestosta. Illan finaaliin joukkiosta karsiutui Eeva Rasinperä, Hannele Vesterbacka, Tuija Ojansivu, Merja Haavisto sekä Tanja Haapaniemi. Naislaulajista illan parhaana palkittiin Päivi Silomäki ja mieslaulajista Juha Lång.

Joka esikarsintapaikassa valitaan illan finalistit ja voittajat, mutta sillä ei ole mitään tekemistä jatkoon pääsyn kanssa. Semifinaaleihin laulajat valitaan videoiden perusteella.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top