Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Keskeneräisyys velloo kunnan kotisivuilla

Uutiset

Kunnan uusi, restauroitu kotisivu on palannut sisällöltään harppauksia taaksepäin. Tilanne on nyt sama kuin sivuston julkistamisen aikaan.

Kunnan kotisivuilla on tapahtunut edistystäkin. Uutta ovat mm. Äetsän nähtävyydet lyhyine esittelyineen ja kuvituksineen sekä tietopaketti matkailijoille majoituspaikoista ja opaskierroksista. Huokea ja kevyt ulkoasu luo viihtyvyyttä ja tumman harmaalla kirjoitettu teksti on miellyttävää luettavaa valkoisella pohjalla.
Ulkoasun uusimisesta huolimatta vanhat ongelmat vaanivat kunnan sivustoa. Yritystoiminta-linkin takaa löytyy tyhjä sivu, jonka teksti "Yritystoiminta – Toistaiseksi tyhjillään" on huvittava.

Outo tyhjyys vallitsee myös Ajankohtaista, Tapahtuma-kalenteri ja Ilmoitustaulu -sivuja. Eikö Äetsässä todellakaan tapahdu mitään? Eikö kunnalla ole mitään ilmoitettavaa? Toisaalta, olisiko kunnan avoimien ovien päivät pitänyt ilmoittaa Ajankohtaista, Tapahtumakalenteri vai Ilmoitustaulu -sivulla?

Päätöksenteko-linkin takaa löytyy niinikään liuta linkkejä, jotka johtavat tyhjille sivuille. Tänne olisi ilmeisesti tarkoitus tulla valtuuston, hallituksen ja lautakuntien pöytäkirjat.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top