Vammalanseutu.net päivittyi puhelinluettelolla

Uutiset

Mika Hyssi

Vammalan seudun portaalihanke on vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana kasvattanut palvelujaan. Uusin palvelu on puhelinluettelo.

Etelä-Satakunnan Puhelin Oy:n ja Keikyän Puhelinosuuskunnan tilaajatiedot on selattavissa ja etsittävissä nopeasti ja helposti. Tiedot perustuvat vuoden 2001 luettelotietoihin. Soneran GSM-liittymiä ei hakuun ole saatu.

Verkkoluettelo päihittää paperipainatteisen luettelon nopeudessaan ja kätevyydessään, mutta ainakaan viikonlopun aikana palvelu ei useista yrityksistä huolimatta löytänyt kaikkia äetsäläisten pälpättäjien numerotietoja.

Monissa kodeissa turvaudutaan jatkossakin paperipainatteisen luettelon tietoihin. Ellei omista kiinteää internet-yhteyttä, löytää haluamansa numeron paperipainatteisesta luettelosta lähes yhtä nopeasti.

Vammalanseutu.netiä on kritisoitu eri keskustelufoorumeissa etenkin keskeneräisyydestään ja ulkonäöstään. Palvelun kehittäjät ovatkin kertoneet, että palvelu "puhkeaa kukkaansa" kesän korvilla.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat