Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vammalanseutu.net päivittyi puhelinluettelolla

Uutiset

Vammalan seudun portaalihanke on vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana kasvattanut palvelujaan. Uusin palvelu on puhelinluettelo.

Etelä-Satakunnan Puhelin Oy:n ja Keikyän Puhelinosuuskunnan tilaajatiedot on selattavissa ja etsittävissä nopeasti ja helposti. Tiedot perustuvat vuoden 2001 luettelotietoihin. Soneran GSM-liittymiä ei hakuun ole saatu.

Verkkoluettelo päihittää paperipainatteisen luettelon nopeudessaan ja kätevyydessään, mutta ainakaan viikonlopun aikana palvelu ei useista yrityksistä huolimatta löytänyt kaikkia äetsäläisten pälpättäjien numerotietoja.

Monissa kodeissa turvaudutaan jatkossakin paperipainatteisen luettelon tietoihin. Ellei omista kiinteää internet-yhteyttä, löytää haluamansa numeron paperipainatteisesta luettelosta lähes yhtä nopeasti.

Vammalanseutu.netiä on kritisoitu eri keskustelufoorumeissa etenkin keskeneräisyydestään ja ulkonäöstään. Palvelun kehittäjät ovatkin kertoneet, että palvelu "puhkeaa kukkaansa" kesän korvilla.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top