Uusien ekaluokkalaisten kirjaaminen alkaa ensi viikolla

Uutiset

Äetsän kunnan peruskoulun aloittaville ja heidän vanhemmilleen järjestetään sisäänkirjoitus- ja tutustumispäivä ensi viikon torstaista eteenpäin. Honkolan koululla tilaisuus järjestetään torstaina 19.4. klo 9.00 alkaen. Pehulan koulun uudet oppilaat kirjataan torstaina 19. huhtikuuta klo 18.

Keikyän koululla sisäänkirjoituspäivä on tiistaina 24.4. ja Jokisivun koululla torstaina 27.4. kello 9.00. Kiikan puolella ekaluokkalaisten tutustumispäivä on toukokuun 3. päivä klo 8.30, mutta varsinainen sisäänkirjoitus tapahtuu kuudelta illalla.

Lasten ja nuorten peruskouluopetuksista ollaan huolissaan, sillä valtavat luokkakoot vähentävät yksilöllistä opetusta ja hitaammin oppivat oppilaat eivät pysy opetuksessa mukana. Viime vuonna 77 peruskoulua lakkautettiin tai yhdistettiin toiseen oppilaitokseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat