ILMOITUS

Äetsästä taskukoossa

Uutiset

Mika Hyssi

Äetsän taskukokoinen tietopaketti on uusittu. “Tietoa taskukoossa” -nimellä julkaistu tiivis tietopaketti tarjoaa ajankohtaistetut tiedot Äetsän kunnasta. Pankkikortin kokoinen lehtinen kertoo mm. Äetsän tarjoamista vapaa-ajan viihdykepaikoista, kunnallistaloudesta sekä tilastotietoa vesi- ja viemärilaitoksen toiminnasta ja liikenneväylistä.

Lehtisessä on myös tahatonta huumoria. “Tutustumiskohteita ja matkailupalveluja” -otsakkeen alta löytyy Sarkia-museon, Perinnepatsaan ja Anneli Keinosen ateljeen lisäksi myös paikallinen juottola, Myllytupa.

Uunituoretta tietopakettia voi kysellä kunnantalon neuvonnasta tai kirjastoista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top