Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Äetsästä taskukoossa

Uutiset

Äetsän taskukokoinen tietopaketti on uusittu. "Tietoa taskukoossa" -nimellä julkaistu tiivis tietopaketti tarjoaa ajankohtaistetut tiedot Äetsän kunnasta. Pankkikortin kokoinen lehtinen kertoo mm. Äetsän tarjoamista vapaa-ajan viihdykepaikoista, kunnallistaloudesta sekä tilastotietoa vesi- ja viemärilaitoksen toiminnasta ja liikenneväylistä.

Lehtisessä on myös tahatonta huumoria. "Tutustumiskohteita ja matkailupalveluja" -otsakkeen alta löytyy Sarkia-museon, Perinnepatsaan ja Anneli Keinosen ateljeen lisäksi myös paikallinen juottola, Myllytupa.

Uunituoretta tietopakettia voi kysellä kunnantalon neuvonnasta tai kirjastoista.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top