ILMOITUS

Satakunnan ammattikorkeakoulu esillä huippuyksiköksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Korkeakoulujen arviointineuvosto esittää neljän ammattikorkeakoulujen aluekehitysvaikutuksen huippuyksikön valintaa tälle vuodelle. Arviointineuvosto luovutti esityksensä opetusministeri Maija Raskille tiistaina.

Huippuyksiköksi jätti hakemuksen kaikkiaan 24 ammattikorkeakoulua. Arviointineuvoston esityksen mukaan aluekehitysvaikutuksen huippuyksikköjä olisivat Satakunnan, Hämeen, Kemi-Tornion ja Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulut. Esitystä käytetään tämän vuoden tuloksellisuusmäärärahajaon yhtenä perusteena.

Satakunnan ammattikorkeakoululla on toimintaa muun muassa Huittisissa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top