Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Satakunnan ammattikorkeakoulu esillä huippuyksiköksi

Uutiset

Korkeakoulujen arviointineuvosto esittää neljän ammattikorkeakoulujen aluekehitysvaikutuksen huippuyksikön valintaa tälle vuodelle. Arviointineuvosto luovutti esityksensä opetusministeri Maija Raskille tiistaina.

Huippuyksiköksi jätti hakemuksen kaikkiaan 24 ammattikorkeakoulua. Arviointineuvoston esityksen mukaan aluekehitysvaikutuksen huippuyksikköjä olisivat Satakunnan, Hämeen, Kemi-Tornion ja Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulut. Esitystä käytetään tämän vuoden tuloksellisuusmäärärahajaon yhtenä perusteena.

Satakunnan ammattikorkeakoululla on toimintaa muun muassa Huittisissa.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top