Kiikoisissa tanssitaan purpuria

Uutiset

Samuli Kinnari

Perjantaina alkavat Kiikoisten Purpurijuhlat jatkuvat sunnuntaihin. Viikonlopun aikana on tarjolla paitsi tanssia, myös teatteria.

Purpurijuhlat alkavat perjantaina Satakunnan kirkkomusiikkipiirin kuoron konsertilla. Säveliä kuullaan Kiikoisten kirkossa. Konsertin jälkeen on kahvitarjoilu. Lauantaina iltapäivällä Kiikoisten Harrastajanäyttelijät esittävät Mäntyhuhdan kotirintama kestää -näytelmän. Kappaleen on käsikirjoittanut ja ohjannut Tuija Järvenpää. Päivän tarjontaan kuuluu myös kankaanpääläisen Veneskosken kyläyhdistyksen esittämä Pohjois-Satakunnan Purpuri. Tapahtuman pääjuhla alkaa suurlavalla kello 18.00. Esiintyjiä on eri puolilta Suomea. Iltayhdeksältä käynnistyvissä suviyön tansseissa tahdittaa Korsuorkesteri. Lauantaina on tarjolla myös monenlaista muuta ohjelmaa eri puolilla Kiikoista. Tapahtumia on muun muassa torpalla, riihellä, navettasuulilla ja Luhtipubissa.

Sunnuntaina pidetään jumalanpalvelus Kiikoisten kirkossa kello 10.00. Iltapäivällä estradille astuvat jälleen Kiikoisten Harrastajanäyttelijät. Purpurijuhlien päätöskonsertti alkaa kello 19.00. Tarjolla on ukrainalaisia säveliä.

Kiikoisten Purpurijuhlien tapahtumat ovat maksullisia. Lauantain ohjelmatarjonnan kattava lippu maksaa aikuisille 80 markkaa ja lapsille 30 markkaa. Sunnuntain päivälippu puolestaan kustantaa 40 markkaa ja iltalippu 30 markkaa. Kiikoisten Purpurijuhlat järjestää Kiikoisten nuorisoseura.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top