MAINOS

Eurotietoa jokaiseen kotiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Valtiovarainministeriön ja Euroopan unionin eurotiedotuksen näkyvin vaihe on käynnistynyt. Tietoa jaetaan lehti-ilmoitusten ja televisiotietoiskujen välityksellä. Lokakuun loppupuolella jokaiseen kotiin jaetaan lisäksi Suomi siirtyy euroon -opas, joka selvittää euron käyttöönottoa.

Vaikeimpana asiana eurojen käyttöönotossa monet pitävät tavaroiden, palveluiden ja rahan hahmottamista euroissa. Euro käyttöön -kampanja kannustaa totuttelemaan eurohintoihin jo etukäteen. Eurosetelit ja -kolikot otetaan käyttöön ensi vuoden alussa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top