Oppilaitosten perustamishankkeisiin yli miljardi

Uutiset

Opetusministeriö on vahvistanut koulutuksen perustamishankkeiden rahoitussuunnitelmat vuosille 2002-2005. Valtio tukee yleissivistävän koulutuksen, ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen sekä aikuiskoulutuksen perustamishankkeita yhteensä yli miljardilla markalla.

Peruskoulujen ja lukioiden rakennushankkeiden valtionosuus vuosille 2002-2005 on 116 miljoonaa euroa (689,7 Mmk), ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen 48 miljoonaa euroa (285,4 Mmk) sekä aikuiskoulutuksen 4,4 miljoonaa euroa (26,2 Mmk).

Opetusministeriö on laatinut rahoitussuunnitelman lääninhallitusten suorittaman valmistelun ja vuosien 2001-2004 rahoitussuunnitelman pohjalta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top