MAINOS

Puistokadun ja Marttilankadun yksisuuntaistaminen pohdittavana

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalassa paikallislehtien yleisönosastoilla ahkerasti esitelty ajatus Puistokadun ja Marttilankadun yksisuuntaistamisesta on vakavasti mietittävänä. Hankkeesta on jo laadittu alustava ideasuunnitelma, joka tehtiin yleisölle tutuksi tiistaina.

Puistokadun ja Marttilankadun yksisuuntaistaminen huomattiin hyväksi ajatukseksi, kun kadut kaukolämpöverkkotöiden vuoksi ovat vuorollaan olleet yksisuuntaisia. Pysyvää yksisuuntaistamista on perusteltu muun muassa sillä, että kaupungin keskustaan saataisiin enemmän tilaa kevyelle liikenteelle ja autojen pysäköinnille.

Tiistai-illan tilaisuudessa Vammalan vanhan kaupungintalon juhlasalissa alustavaa ideasuunnitelmaa esitteli Tieliikelaitoksen ryhmäpäällikkö Ari Vandell.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top