MAINOS

Kirjaston ovet säpissä koko jouluviikon

Uutiset

Mika Hyssi

Äetsän kunnan kirjastot ovat suljettuna jouluviikon eli 24.-28.12.2001 välisen ajan. Ovet aukeavat 2.1.2002 normaalisti. Ensi vuoden aukioloaikoihin tulee muutoksia erityisesti Keikyän kirjaston kohdalla. Aukioloajat päättää kunnanhallitus ensi viikon tiistaina.

Kirjaston maksuja on tarkastettu. Ensi vuoden alusta kaukolainatilaus maksaa asiakkaalle 3 euroa (n. 18 mk), kun se tänä vuonna on ollut 10 markkaa. Myös myöhästymismaksujen perimisperiaatteet ovat muuttuneet. Kirjaston eurohintaiset maksut on nähtävillä kirjastojen ilmoitustauluilla ja Internet-sivulla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top