MAINOS

Mäki-Tanila kunnanhallitukselle: Erilliset maksut pois

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnan uusi uimahallilippujen hinnoittelu ei ole miellyttänyt kaikkia. Uuden käytännön mukaanhan ulkopaikkakuntalaiset maksavat Kiikan ja Keikyän uimahalleissa polskuttelusta äetsäläisiä enemmän.

Kiikan uimahallin ahkerana käyttäjänä tunnettu Kalevi Kuusisto on 10. tammikuuta toimittanut kunnanhallitukselle kirjallisen aloitteen, jossa hän hämmästelee kaksoishinnoittelua. “Päättäessään tämän vuoden hallin käyttömaksuista kunnanhallitus teki elämänsä virheen kun päätti, että maksut ovat erilaiset äetsäläisille ja muille”, Kuusisto sanailee. Lisäksi valtuutetut Reino Nummi (sd) ja Raimo Kinnari (sd) ovat 10. tammikuuta jättäneet valtuustoaloitteen, jossa he esittävät, että kunnanhallitus valmistelee pikaisesti uimahallien kaksoishintapäätöksestä luopumisen.

Kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila esittää maanantaina kokoontuvalle kunnanhallitukselle, että ulkopaikkakuntalaisten erilliset maksut poistetaan ja aikuisten uintimaksu korotetaan neljään euroon. Alkuvuoden ajan äetsäläisten aikuisten uintimaksu on ollut 3,5 euroa ja ulkopaikkakuntalaisten aikuisten 5 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top