MAINOS

Pirkanmaalla toiseksi eniten tieliikennekuolemia

Uutiset

Samuli Kinnari

Tieliikenneonnettomuuksissa kuoli viime vuonna Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 425 ja loukkaantui 8 311 ihmistä. Kuolleita oli 36 enemmän ja loukkaantuneita 173 vähemmän kuin vuoden 2000 ennakkotiedoissa. Lopullinen kuolleiden määrä noussee vielä muutamalla tietojen tarkistuksessa.

Alueellisesti eniten tieliikennekuolemat lisääntyivät Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä. Viime vuonna Pirkanmaalla teillä menehtyi 47 ihmistä. Vuonna 2000 kuolleita oli 23. Päijät-Hämeen teillä kuoli viime vuonna 34 ihmistä. Vuonna 2000 menehtyneitä oli 12. Eniten tieliikenne vaati viime vuonna uhreja Uudellamaalla. Synkkää aluetta oli myös Varsinais-Suomi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top