MAINOS

Joutsentenreitti ry:n hallituksen miehityksessä vaihtoja

Uutiset

Mika Hyssi

Joutsenten reitti ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa tiistaina Hämeenkyrössä nuijittiin yhdistyksen uusi hallitus kuluvalle toimintakaudelle. Suuri osa edellisen hallituksen jäsenistä valittiin myös uudelle kaudelle, mukaan lukien vanha ja uusi puheenjohtaja Kauno Perkiömäki.

Uuteen hallitukseen riensivät mm. äetsäläinen Ulla Junnila (varajäsen) sekä vammalalaiset Pasi Virtanen (jäsen) ja Sari Haapamäki (varajäsen). Äetsää edustaa Sirkka-Liisa Pusa. Antti Heinikorpi toimii Pusan varajäsenenä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top