MAINOS

Punkalaitumella pohdittiin tyhjiä tiloja, Huittisissa jokien hyödyntämistä

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitti ry:n ideaillat järjestettiin tällä viikolla Punkalaitumella ja Huittisissa.

Tiistaina Punkalaitumella pohdittiin muun muassa tietopankin perustamista tyhjillään olevista, myytäväksi tai vuokrattavaksi kelpaavista tiloista. Kuntaan hiljattain muuttaneille ehdotettiin kyselyä, jolla selvitettäisiin muuton motiiveja ja asumistyytyväisyyttä. Maaseutuyrityksiin toivottiin yhtenäistä tieviitoitusta.

Huittisten ideaillassa torstaina jokien hyödyntäminen herätti eniten keskustelua. Jokiliikenteeseen esitettiin myös invalidikäyttöön soveltuvaa jokilaivaa. Laiva- ja veneliikenteen mahdollistamiseksi Kokemäenjokea olisi perattava ja vaikeimpiin kohtiin saatava reimarit. Kylille ehdotettiin langattomien Internet-yhteyksien kysyntäkartoitusta ja kaikille avoimien etätyötoimistojen perustamista. Huhtamon kylälle toivottiin nuorisoseurantalon laajennusta ja kyläkaupan kehittämistä monipalvelupisteen suuntaan. Koko Huittisiin ehdotettiin ympäristön siistimistalkoita ja uutta puhtia markkinointiviestintään.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top