MAINOS

Vammalaan 3 400 euroa seurantalojen korjausavustusta

Uutiset

Samuli Kinnari

Opetusministeriö on jakanut yhteensä 1 203 600 euroa avustusta työväentalojen, sekä nuoriso- ja muiden seurantalojen korjauksiin. Äetsän seudulta vammalalainen Heinoon Nuorisoseura ry ja Heinoon Maatalousnaiset ry saivat 3 400 euroa, kokemäkeläinen Kauvatsan Seurataloyhdistys ry 5 000 euroa, hämeenkyröläinen Sasin Seudun Maa- ja Kotitalousseura ry 5 500 euroa, Ikaalisten Wanhan Kauppalan Kotiseutuyhdistys Oma Tupa ry 34 000 euroa, Pohjois-Ikaalisten Maamiesseura ry 4 200 euroa ja Urjalan Talonpoikaissäätiö 5 000 euroa.

Tukea sai yhteensä 179 seuraintaloa eri puolilla Suomea. Suurin yksittäinen avustus oli 40 000 euroa ja keskimääräinen avustus 6 724 euroa. Korjausavustusta haki 375 yhdistystä, joista uusia hakijoita oli 34. Pirkanmaalla avustuksen sai 17 ja Satakunnassa yhdeksän hakijaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top