MAINOS

Saksi pois

Aika helmi

Mika Hyssi

Parturikäynti on paljon enemmän kuin pääkarvojen harvennustuokio. Tuttu parturitäti tarttuu aseisiinsa ja avaa puhekanavat. Tädillä on paljon kerrottavaa, eikä vieressä hiuksia kuivatteleva nainen pysty olemaan kommentoimatta. Hymyn juorut jäävät taka-alalle, kun osallistun naisten huumoripitoiseen jutusteluun. Hiukset harvenevat.

Suosin ostoksissani äetsäläistä. Viikonloppuisin paikallisesta K-Lähikaupasta tarttuu viikon naposteltavat, bensatankki täyttyy Keikyän asemalla ja säännöllisin väliajoin tukka saa kyytiä Kalliolla. Olen peruskoulusta lähtien poikennut samalla parturitädillä, enkä vaihda. Steriilin valkoinen, mutta miellyttävä parturipiste palvelee, sillä sopiva parturiaika löytyy helposti. Peilistä huomaa, kuinka rutinoituneesti täti harventaa hiuksia. Täti pitää työstään. Ja minä olen tyytyväinen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top