MAINOS

Metla tuo Parkanoon suometsätieteen professorin

Uutiset

Samuli Kinnari

Metsäntutkimuslaitos vahvistaa alueellisten tutkimusasemiensa vaikuttavuutta sijoittamalla uudistetun suometsätieteen professorin viran Parkanon tutkimusasemalle. Alkuun suontutkimuksen professorin viraksi perustettu virka perustettiin Metlaan vuonna 1928. Tähän saakka viran sijoituspaikka on ollut Vantaan tutkimuskeskus.

Suometsien tutkimus on ollut Karvian varavankilan suopelloilla toimintansa aloittaneen Parkanon tutkimusaseman painoala jo neljän vuosikymmenen ajan. Monet Metlan nykyisistä suontutkijoista työskentelevät Parkanossa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top