MAINOS

Hiukset siisteiksi tasaeuroin

Uutiset

Samuli Kinnari

Parturien ja kampaamojen palveluiden hinnoista 72 prosenttia päättyi Länsi-Suomen läänissä tasaeuroon. Asiaa selvitti toukokuussa lääninhallitus Kuluttajaviraston toimeksiannosta. Tulos oli samansuuntainen koko maassa.

Viime vuoteen verrattuna parturi- ja kampaamopalvelujen keskihinnat olivat nousseet 2-8 prosenttia. Keskimäärin korotus oli Länsi-Suomen läänissä 4,6 prosenttia, kun se koko maassa oli noin 3,4 prosenttia. Esimerkiksi hiusten muotoonleikkauksen keskihinta Länsi-Suomen läänissä oli 23,57 euroa ja koko maassa 22,12 euroa. Viime vuonna muotoonleikkauksesta sai Länsi-Suomen läänissä pulittaa 21,82 euroa. Koko maan keskiarvo oli 21,07 euroa. Hiusten muotoonleikkauksen hinta on siis kallistunut Länsi-Suomen läänissä kahdeksan prosenttia ja koko maassa viisi prosenttia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top