Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sata-Häme Soin finalistit valmistautuvat isoon kisaan

Uutiset

Ikaalisissa heinäkuun ensimmäisellä viikolla jammailtavassa Sata-Häme Soi -festivaalissa kilpaillaan tänäkin vuonna Kultaisen Harmonikan ja Hopeisen Harmonikan voitoista. Molempien kilpailujen finaalit nähdään keskiviikkona 3. heinäkuuta suorana lähetyksenä Kakkosella kello 20.00-21.50.

Kultaisen Harmonikan finalistit ovat Juha Ruisla (Rauma), Antti Purola (Lappajärvi), Katariina Ahjoniemi (Karkkila), Jari Kujala (Kittilä), Osmo-Matias Ojanen (Teerijärvi) ja Elias Ukkonen (Nakkila). Hopeisen Harmonikan voitosta kilpailevat Jonna Suihkola (Sievi), Karoliina Haapasaari (Karkkila), Petteri Waris (Taipalsaari), Anna Närhi (Puuppola), Janne Valkeajoki (Lappeenranta), Mauri Huttunen (Lappeenranta) ja Minja Jantunen (Isokyrö).

Harjoitteluaikaa finalisteilla on vielä reilut pari viikkoa.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: