MAINOS

Sata-Häme Soin finalistit valmistautuvat isoon kisaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Ikaalisissa heinäkuun ensimmäisellä viikolla jammailtavassa Sata-Häme Soi -festivaalissa kilpaillaan tänäkin vuonna Kultaisen Harmonikan ja Hopeisen Harmonikan voitoista. Molempien kilpailujen finaalit nähdään keskiviikkona 3. heinäkuuta suorana lähetyksenä Kakkosella kello 20.00-21.50.

Kultaisen Harmonikan finalistit ovat Juha Ruisla (Rauma), Antti Purola (Lappajärvi), Katariina Ahjoniemi (Karkkila), Jari Kujala (Kittilä), Osmo-Matias Ojanen (Teerijärvi) ja Elias Ukkonen (Nakkila). Hopeisen Harmonikan voitosta kilpailevat Jonna Suihkola (Sievi), Karoliina Haapasaari (Karkkila), Petteri Waris (Taipalsaari), Anna Närhi (Puuppola), Janne Valkeajoki (Lappeenranta), Mauri Huttunen (Lappeenranta) ja Minja Jantunen (Isokyrö).

Harjoitteluaikaa finalisteilla on vielä reilut pari viikkoa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top