MAINOS

Luontotyyppien kartoitukset jatkuvat Pirkanmaalla

Uutiset

Mika Hyssi

Luonnonsuojelulaissa määriteltyjen arvokkaiden luontotyyppien kartoitukset jatkuvat tänä kesänä Pirkanmaalla Pirkanmaan ympäristökeskuksen toimesta. Vuonna 1999 aloitettu kartoitus jatkuu tänä kesänä Kuhmalahden, Sahalahden, Luopioisten ja Pirkkalan kunnan alueilla.

Luonnonsuojelulain mukaan suojeltavia luontotyyppejä ovat mm. jalopuumetsiköt, pähkinäpensaslehdot, tervaleppäkorvet, hiekkarannat, dyynit ja yksittäiset maisemapuut ja -puuryhmät. Suojeltavan alueen maanomistus säilyy ennallaan. Tarvittaessa valtio maksaa suojelusta koituneet taloudelliset menetykset omistajalle täysimääräisesti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top