MAINOS

Tyrvis pinnarallin voittoon

Uutiset

Samuli Kinnari

Arkistokuva 7

Joutsenten reitti ry:n perjantaina järjestämän maaseutukehittäjien haastepinnarallin voitti Tyrvään Sanomien joukkue 73 lintulajilla. Joukkueessa kilpailivat Pasi Koivu, Jaakko Lampimäki, Marja-Leena Mäkinen ja Aila Väikkä.

Toiseksi sijoittui Ympäristönhoito kansallismaisemassa -hanke Hämeenkyröstä 66 lajilla ja kolmanneksi Joutsenten reitti 51 lajilla. Pinnarallin ideana oli havaita Joutsenten reitti ry:n toimialueella mahdollisimman monta lintulajia yhdeksän tunnin aikana.

Joutsenten reitti ry:n puheenjohtaja Kauno Perkiömäki ojensi Kiimajärven Lintu- ja retkeilymessuilla voittajajoukkueelle Sirpa Ollinpojan puusta muotoileman taulun. Puheessaan Perkiömäki toivoi pinnarallin muodostuvan maaseudun toimijoiden jokavuotiseksi, virkistykselliseksi perinteeksi. Ensi vuonna ralli järjestetään 6.-7. kesäkuuta 24 tunnin pituisena.

Kuva: Joutsentenreitti ry/Riikka Pikkarainen ja Petri Rinne

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top