MAINOS

Kesävärejä

Elämyksiä

Mika Hyssi

Arkistokuva 5

Kesällä on kiva ehostaa. Vuosia sitten maalattujen ulkoseinien maalipinta karisee silmissä, eikä takapihan puiset jakkaratkaan pärjää enää naapurin vastamaalatuille. On aika ottaa maalisuti käteen ja elävöittää koko lähialue – värejä säästämättä. Perinteinen punavalkoinen puutalo ei kalpene uusien futurististen ja teräsvoittoisten kaupunkiasuntojen vieressä.

Juuri maalattu talo tarvitsee myös viherkasveja. Kitkeräkasvuinen nurmikko kannattaa uusia kokonaan ja takapihalle istuu hyvin vaikka marjapensaat tai koristekatajat. Puutarhaostoksilla ja aikakauslehtien sivuilta saa varmasti hyviä vinkkejä ehostaa näivettynyttä pihaplänttiä.

Elämyksiä Värejä voi loihtia myös käyttötavaroihin. Käsinmaalatut mukit, lautaset ja muut astiat tuovat omaperäisyyttä kesän kesteihin. Isännän kammarissa tikittävä omatekoinen seinäkello on piste i:n päällä.

Kuvat: Mika Hyssi (16.6.2002)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top