MAINOS

Henkilöautoissa istutaan aikaisempaa enemmän vöissä

Uutiset

Samuli Kinnari

Turvavyön käyttö taajama-ajossa henkilöautojen etuistuimilla on lisääntynyt viime vuodesta. Taajamissa ajettaessa turvavyötä käyttää 81 % autoilijoista ja taajamien ulkopuolella 93 %. Viime vuonna vastaavat luvut olivat taajamissa 78 % ja taajamien ulkopuolella 93 %.

Pakettiautoissa turvavyön käyttö on edelleen harvinaista. Pakettiautoissa turvavyön käyttöaste oli taajamissa 51 % ja taajamien ulkopuolella 69 %. Taajamissa käyttö väheni edellisvuodesta viisi prosenttiyksikköä. Turvavyön käyttö on pakettiautoissa ollut pakollista vuodesta 1987 alkaen.

Henkilöautolla ajettaessa taajamissa turvavyötä käytetään vähiten Pirkanmaalla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top