Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Pirkanmaalainen poimija kymmenenneksi

Uutiset

Mansikanpoiminnan Suomen mestaruudesta kisasi keskiviikkona Kesälahdella 11 Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton alueellisten piirien parasta poimijaa. Pirkanmaalainen Irja Tomula sijoittui kilpailussa kymmenenneksi. Voiton vei Tuija Hyytiäinen Keski-Suomesta, toiseksi poimi Leila Varinen Varsinais-Suomesta ja kolmanneksi Mirja Nenonen Kuopiosta.

Mansikanpoiminnan mestaruuden ratkaisi tänä vuonna tasainen suoritus. Arvosteluperusteina käytettiin poimintanopeutta, poimintatarkkuutta ja poimitun marjan tasalaatuisuutta. Puoli tuntia kestäneen poiminnan aikana voittajan koriin kertyi 20 litraa laatumansikkaa.

Mansikanpoiminnan SM-kisat järjesti Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton Pohjois-Karjalan piiri. Kisan tavoitteena on paitsi löytää maamme mestaripoimija, myös muistuttaa poimintatyön merkityksestä osana hyvälaatuisen mansikan tuotantoa.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: