MAINOS

Pirkanmaalainen poimija kymmenenneksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Mansikanpoiminnan Suomen mestaruudesta kisasi keskiviikkona Kesälahdella 11 Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton alueellisten piirien parasta poimijaa. Pirkanmaalainen Irja Tomula sijoittui kilpailussa kymmenenneksi. Voiton vei Tuija Hyytiäinen Keski-Suomesta, toiseksi poimi Leila Varinen Varsinais-Suomesta ja kolmanneksi Mirja Nenonen Kuopiosta.

Mansikanpoiminnan mestaruuden ratkaisi tänä vuonna tasainen suoritus. Arvosteluperusteina käytettiin poimintanopeutta, poimintatarkkuutta ja poimitun marjan tasalaatuisuutta. Puoli tuntia kestäneen poiminnan aikana voittajan koriin kertyi 20 litraa laatumansikkaa.

Mansikanpoiminnan SM-kisat järjesti Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton Pohjois-Karjalan piiri. Kisan tavoitteena on paitsi löytää maamme mestaripoimija, myös muistuttaa poimintatyön merkityksestä osana hyvälaatuisen mansikan tuotantoa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top