MAINOS

Tyrvään käsi- ja taideteollinen oppilaitos on Skills-valmennusyksikkö

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomi isännöi 38. kansainväliset Ammattitaito-olympialaiset Helsingissä toukokuussa 2005. Mittavat kisajärjestelyt ovat nyt käynnissä. Skills Finland ry on luonut maahamme kattavan huippuosaajien valmennusyksikköverkoston ja olympialaisia varten on nimetty arvovaltainen neuvottelukunta.

Valmennusyksikköverkosto tukee yrityksissä tapahtuvaa huippuosaajien ammattitaitovalmennusta. 52 ammatillisen koulutuksen yksikköä on valittu mukaan verkostoon. Joukossa on vammalalainen Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, jossa lajina on kivityöt.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top