MAINOS

Satakunnan Kansansoutu viikonloppuna

Uutiset

Samuli Kinnari

Kokemäenjoella sujutellaan viikonloppuna Vammalasta Poriin Satakunnan Kansansoutu. Vesistöretken lähtö on perjantaina porrastetusti kello 9.00-10.00 Sylvään rannasta.

Ensimmäisen kerran veneet saavat jalat alleen jo neljän ja puolen kilometrin soutamisen jälkeen, kun retkeläiset ohittavat Tyrvään voimalaitoksen. Toinen voimalaitoksen ohitus on Äetsän Pehulassa kello 11.30-13.00. Äetsän voimalaitoksella soutajat paitsi raahaavat veneitään, myös ruokailevat Patsaspuistossa.

Perjantaina Satakunnan Kansansoudun väki yöpyy Risten koululla Kokemäellä. Lauantai-iltana retkeläiset leiriytyvät Harjavallan koulukeskukseen. Satakunnan Kansansoutu päättyy Porin Aittaluotoon sunnuntaina kello 16.00.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top