MAINOS

Duchovny Nelosen lauantain komediassa

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Nelonen esittää lauantaina komedian Apua! Lastenvahti kuoli – eihän kerrota äidille (Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead/USA 1991). Elokuvassa Crandellin viisi lasta on jätetty hoitajan huomaan, kun äiti on lähtenyt lomalle. Mitä tapahtuukaan, kun lastenvahti kuolee ja lapsille koittaa odottamaton vapaus? Mukana ovat muun muassa Salaisista kansioista tuttu David Duchovny ja Jessessä näyttelevä Christina Applegate. Elokuvan on ohjannut Stephen Herek.

Apua! Lastenvahti kuoli – eihän kerrota äidille > Nelonen > lauantaina 31.8.2002, kello 18.05

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top