MAINOS

Heinäkuun tieliikenteessä kuoli 30 ihmistä

Uutiset

Samuli Kinnari

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan heinäkuun tieliikenteessä sattui 642 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta eli 50 vähemän kuin vuotta aiemmin. Niissä kuoli 30 ja loukkaantui 824 ihmistä. Kuolleita oli 26 ja loukkaantuneita 69 vähemmän kuin vuoden 2001 heinäkuussa.

Heinäkuun tieliikenteessä on ollut tätä vähemmän uhreja edellisen kerran vuonna 1952, jolloin surmansa sai 27 ihmistä. Suurimmillaan heinäkuun tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden määrä on ollut vuonna 1972, jolloin kuoli 121 ihmistä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top