MAINOS

Ikaalisten Kylpylä panostaa investointeihin

Uutiset

Samuli Kinnari

Ikaalisten Kylpylä Oy panostaa kuluvana toimintavuonna yhdessä hotelliyhtiöiden kanssa kylpyläalueen rakennusten parantamiseen ja kunnossapitoon. Meneillään on useita projekteja.

Ikaalisten Kylpylä rakentaa Hotelli Terme Oy:n alakerran sauna- ja allastilaan 11 tilavaa hotellihuonetta, jotka soveltuvat myös invakäyttöön. Huoneet valmistuvat lokakuun aikana. Hotelli Terme Oy uusii kaikki parvekkeet. Rakennustöiden vuoksi hotelli on poissa majoituskäytöstä. Yhdessä Kylpylä-Hotelli Oy:n kanssa Ikaalisten Kylpylä rakentaa yhdyskäytävän hotelliyhtiön ja Ikaalisten Kylpylän Kuntoutumiskeskuksen välille. Yhdyskäytävän suunnittelu saatiin kesällä päätökseen ja työ on valmis lokakuun loppuun mennessä.

Ikaalisten Kylpylän palveluksessa oli kesäkuun lopussa 167 työntekijää, joista vakinaisessa kokoaikaisessa työsuhteessa oli 140 henkilöä. Kylpylä myös jatkaa aktiivista yhteistyötä alueen yritysten kanssa työllistäen alihankkijoita erityisesti luontomatkailussa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top