Nuutajärven asemakaavaluonnos täyttää rakennussuojelun vähimmäisvaatimukset

Uutiset

Museoviraston on antanut Urjalan kunnalle lausunnon Nuutajärven alustavasta asemakaavaluonnoksesta. Nuutajärven teollisuusmiljöö ja kulttuurimaisema ovat valtakunnallisesti merkittävä kulttuurihistoriallinen ympäristö, jolla maankäytön sekä maankäyttötavoitteiden on sovelluttava niiden historialliseen kehitykseen. Laadittavan asemakaavan kaavaselostuksessa tulee todeta alueen valtakunnallinen arvo. Museovirasto katsoo, että kaavaluonnos vastaa alueen kaavoitukselle asetetut vähimmäissuojelutavoitteet, vaikka kaavaluonnoksen ja -merkintöjen sisältö mahdollisesti tuleekin muuttumaan EU-osarahoitteisen Nuutajärven kehittämishankkeen seurauksena.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top